Just Kim - Mannen wat heb je eraan?
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Just Kim
Wie is Just kim?
Even Over mijzelf.

school
Alle Loggys over school.
Day 1.
Ontruiming,

Familie.
Alle Loggys over familie.

Liefde.
Alle Loggys over de liefde.
Vriendlief is jarig.
Mannen wat heb je eraan?

Friends
Alle Loggys over mijn vrienden.
The wedding

Van alles wat.
Alle Loggys die eigelijk nergens onder vallen.
Ziek zwak en misselijk
Een snelle update
Even weggeweest.
Migraine
Percy Irausquin is overleden.

Creative.
Mijn creatieve dingetjes.
Polyvore.

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Mannen wat heb je eraan?


Mannen wat moet je er mee?
Het zal voor wat bekende van mij geen schok meer zijn wanneer ik zeg dat ik het soms helemaal gehad heb met die vriend van mij.
het grootste probleem? Hij doet maar wat hem op dat momne tin zijn hoofd opkomt zonder daar ook maar heel even 5 minuten over na te denken.

Wat heeft hij nu dus weer gedaan, een huis gekocht. Okee, een huis kopen is geen ramp. En natuurlijk wist ik ook wel dat hij dat wouw, alleen ja toen kocht een vriend van hem een huis, en dus kon meneer niet achter blijven en kocht het eerste krot wat hij tegen kwam. Daarna kwma het verhaal van ja dat heb ik gedaan vanwege de lage hypotheek rente nu, en die kan ik dan zoveel jaar vastzetten bla bla bla. okee kan ik ook nog wel mee inkomen. maar voordta hij dat krot daadwerkelijk in een huis ging veranderen dat ging nog wel even een paar maandjes duren maar dan had hij het alvast. Nou niet dus. Vanaf het moment dat hij een sleutel in handen had gekregen heb ik hem eigelijk alleen savonds gezien wanneer meneer naar bed ging, de rest van de dag brengt meneer in Huissen door. Ineens moest het huis af met als gevolg dat smorgensom 7 uur de wekker af gaat, (let wel hij heeft vakantie)  en om 8 uur staat hij in huissen te klussen. heel soms als ik mazzel heb komt hij rond half 1 weer even thuis om wat t eten om daarna meteen weer weg te gaan en vervolgens zo rond het avondeten weer aan te schuiven. Natuurlijk daarna meteen weer terug naar huissen. zo rond 10 uur komt hij weer thuis, nog even wat tv kijken en dan gaat hij naar bed, en de volgende dag gaat het net zo. Ja lekker gezellig.

En mocht je nu denken dat wij romantisch gaan samenwonen, heb je het mis want hij gaat er wonen met zijn beste vriend. Wat in mijn ogen echt nooit kan werken, ze kunnen het goed met elkaar vinden maar samen in 1 huis kan niet goed gaan.

Daarbij woont mijn vriend bij mij nu. Eigelijk al gedaan vanaf het begin van onze relatie en nu denk hij dat het normaal is om ook maar zonder enige vorm van overleg gewoon weg te gaan, wanneer ik hem dus waarschijnlijk helemaal niet meer zal zien.

Mannen wat moet je ermee?


10 Augustus 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam Desiree @ 14:30 12-Aug-2008
Leuk he, mannen Ik kan me voorstellen dat je nu even gek van hem wordt! xx

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog