Just Kim - Migraine
Hoe werkt het? Klik hier
Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Just Kim
Wie is Just kim?
Even Over mijzelf.

school
Alle Loggys over school.
Day 1.
Ontruiming,

Familie.
Alle Loggys over familie.

Liefde.
Alle Loggys over de liefde.
Vriendlief is jarig.
Mannen wat heb je eraan?

Friends
Alle Loggys over mijn vrienden.
The wedding

Van alles wat.
Alle Loggys die eigelijk nergens onder vallen.
Ziek zwak en misselijk
Een snelle update
Even weggeweest.
Migraine
Percy Irausquin is overleden.

Creative.
Mijn creatieve dingetjes.
Polyvore.

<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

Migraine


Eens in de zoveel tijd komt het opzetten. eens in de zoveel tijd is ongeveer 1x in de 2 maanden. Hoofdijn, knallende kloppende hoofdpijn, gepaard met middelijkheid.

Migraine, iedereen die het wel eens heeft gehad weet hoe vreselijk het kan zijn, iedereen die het nog nooit gehad heeft, mag heel erg blij zijn want het is geen pretje.
Nu heb ik het geluk dat het bui mij nooit zo heel erg lang duurt en dat ik er niet al te vaak last van heb, Maar gister middag begon het dan toch weer, ik zat gewoon rustig tv te kijken, wou opstaan en aan d elinkerkant van mijn hoofd begon het enorm te kloppen. heel erg te kloppen, even wat drinken en een aspientje voldoen meestal wel, niet dus, Binnen een half uur lag ik met ernstige hoofdpijn en een vreselijk misselijkheids gevoel op de bank. Het beste is dan ook om gewoon naar bed te gaan, in stilte en donker te gaan liggen. dus lag ik gister zeer vroeg op bed. gelukkig viel ik wel redelijk snel in slaap. Savonds kwam mn vriend nog even kijken of ik nog wel leefde, en hoewel ik me niet zo voelde was dat gwlukkig wel het geval.
Even naar de wc en daarna weer terug mijn warme bedje in, maar ja dan weer in slaap vallen is wat moeilijker. De misselijkheid overheerste inmiddels de hoofdpijn en het kon dan ook niet anders zijn dat mijn hele maaginhoud er uit kwam. Ik had me er al op voorbereid en had de prullebak al naast mn bed gezet. gelukkig ging het zoals meestal het grval is het daarna ietsjes beter.
Zo rond 10 uur vanmorgen kwam ik mijn bed weer uit. Misselijkheid was weg, hoofdpijn helaas niet. nu ik dit typ trouwens nog steeds niet. maar licht en geluid kan ik momenteel wel weer hebben dus het ergste is voorbij, en aangezien ik morgen een gezellig dagje gepland had staan bij een van mijn beste vriendinne hoop ik maar dat het morgen helemaal over is. maar dat moet wle lukken denk ik.

 


20 Augustus 2008 Permanente link Google Feed MSN Reporter


Reacties
Naam vonnieb @ 11:00 21-Aug-2008
Wat ontzettend vervelend ik heb ook wel eens last van vette koppijn, aan 1 kant van m`n hoofd, en dat begint achter op m`n hoofd en verplaatst zich langzaam naar voren. Dan krijg ik een traan oog en wordt m`n oog helemaal dik

Sterkte ermee.
Toedeloe -X-

Naam Desiree @ 20:14 20-Aug-2008
Ik heb het gelukkig al een tijdje niet meer gehad, maar als ik het heb dan is het vaak ook wel heftig ja!
Ik heb trouwens ook een nieuwe blog www.kijknietom.net
xx

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog